Testépítők emelje nehéz és gyakori, mintegy hat nap hetente. Mivel az izom visszanyerése fontos a tömeggyarapodáshoz, fontos az izomtúlterhelés, a táplálkozás és a pihenőidő egyensúlya az optimális eredmény érdekében.

A megfelelően gyógyuló izomsejtek csökkentik a sérülés lehetőségét, és az izomrostok maximális hipertrófiáját vagy növekedését eredményezik. A rutinok megváltoztatása fontos az előnyök eléréséhez, de a pihenési / helyreállítási ciklus fenntartása az edzés alatt és után minden testépítő tervének részét kell képeznie.

Oxigén az izomsejtekbe

Mivel a nehéz súlyok felemelése azt jelenti, hogy erősen lélegzik, a felvonás során a megfelelő légzési minta azt jelenti, hogy az oxigén bejut a vérbe, miközben az izmok igényesek. Ez lehet, hogy a különbség edzés után is. Az első ismétlés előtt mély lélegzetet vegyen. A készlet minden egyes ismétlésével az izomösszehúzódás során lélegezzen be, majd lélegezzen be az excentrikus fázisban. Ha ezt az elsőtől az utolsó iterációig teszi, akkor nagy különbség lesz a következő készlet helyreállításában.

Maximális súlyemelés nap azt jelenti, hogy meg kell ülni, és pihenjen egy-három percig között súly készletek, légzés mélyen, miközben ügyelve arra, hogy a membrán teljes körű mozgás, hogy a legtöbb levegőt a tüdőbe.

Azokon a napokon, amikor egy kicsit kevesebb súlyt emel, végezzen kardio tevékenységet a készletek között. Az American College of sports medicine által közzétett tanulmányok javítják az izomszövetben lévő glikogénraktárak helyreállítását, amikor az ellenállás-edzést kardio-intervallumokkal kombinálják. A kardio intervallumok beillesztésének legegyszerűbb módja az ugrókötél, az ugró emelők elvégzése vagy az edzőterem peremén sétálni.

Egy óra edzés után

Fogyasszon fehérje és szénhidrát keverékét egy órán belül a súlyzós edzés után. Az alacsony zsírtartalmú csokoládétej gazdaságos és könnyen iható lehetőség. Egyéb lehetőségek: pulykás szendvics, mogyoróvaj, almaszelet vagy tofu és zöldség. Igyon vizet az ételével. Az edzőteremben dolgozó izmok statikus nyújtása szintén segít megelőzni a fájdalmat.

Adjon kagylót 48 órával az edzés előtt. Időbe telik, amíg a gyulladás elmúlik, és a hulladékokat el kell távolítani. A táplálkozás, a megfelelő alvás és a megfelelő képzési módszerek különbséget tesznek abban, hogy az izom milyen gyorsan fog felépülni az edzés után, de a legtöbb testépítőnek legalább 48 órára van szüksége az erő megszerzéséhez. Testépítők forgatni csoportok között az izmok minden edzés, hogy ez a helyreállítási idő. Ez az úgynevezett” split”, mert osztja a test különböző területeken, majd a munka őket a különböző napokon.

Visszatérés a sérülésből vagy betegségből. Ha sérülés vagy betegség miatt hosszú ideig nem emelte fel, ez befolyásolja az izom helyreállítását. Egy jobb és biztonságosabb módja annak, hogy újra a testépítés idő után az, hogy újra az idegrendszer motor neuron minta elvégzésével nagyobb számú ismétlés kisebb súlyt. Ez az izom állóképességi protokoll glikogénraktárakat épít az izomsejtekben. Ez egy biztonságosabb és hatékonyabb módja annak, hogy visszatérjen a nehéz súlyok emeléséhez.

Protein por a legjobb választás az izom nyereség és az egészségügyi előnyök

A fehérjepor alapvető mikrotápanyagok, számos egészségügyi előnnyel. Ha azt szeretnénk, hogy építsenek nagyobb, egészségesebb izmok természetesen, ez az egyik legjobb termékeket használni. Táplálják az izomsejteket, így természetesen serkentik a növekedést és a fejlődést. Segítenek a szövetek javításában, elősegítik a hormon-és enzimtermelést, ami tovább növeli az egészséget.

Függetlenül attól, hogy profi vagy amatőr edzés rajongó vagy, a fehérje por minősége sokat vásárol. Bár az összetevők, például az íz és a költségek fontosak, győződjön meg róla, hogy a táplálkozás is optimális. Vásároljon olyan terméket, amelyet nem csak élvezni fog, hanem a kívánt eredményeket is. A biztonságnak is kiemelt prioritásnak kell lennie.

Míg a szintetikus adalékanyagok, például a szteroidok hatással vannak az izomnövekedésre, ártalmasak az egészségre. Kerülje a tartósítószereket, például tartósítószereket vagy mesterséges színeket tartalmazó termékeket is, mivel ezek idővel károsíthatják az egészségét. Áttekintettük a legjobb márkákat itt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *