Elég alvásra van szükségünk ahhoz, hogy enyhítsük a nap fáradtságát, és elég pihenőt kapjunk. Beauty alvás szükséges pihenni nem csak a test, hanem a haj és az arc. A fáradtság mellett, ha nem kap elég alvást, ráncokat, sötét köröket stb. kezd előfordulni az arcán. Igen jó éjszakai alvás rendkívül fontos a bőr és a tartós szépség. De tudta, hogy a szépségcsúszása károsíthatja a bőrt is? Elfogadunk egy sor bőrápoló rutin és elfogadja a legjobb anti aging bőrápoló termék, hogy izzó, fiatalos bőr, és győződjön meg arról, hogy a bőr marad sugárzó, sugárzó. De a szépség alvás károsíthatja a bőrt azáltal, hogy mindent kockára.

Hogyan lehet elkerülni az arcráncokat alvás közben

A helytelen alvás olyan alvásráncokat okozhat, amelyek később finom vonalakká és ráncokká alakulnak, és bőrünk öregedését kevésbé teszik lehetővé. Ha rosszul alszol, az arcod ráncolni kezd. Sokszor alszunk úgy, hogy az arcunkat a párnába nyomjuk, ez a bőrünk ráncosodását okozhatja. Ez okozza a bőr elveszti rugalmasságát, ami a ráncok, de megakadályozza őket nem olyan nehéz. Ne essen pánikba, mert néhány tipp segítségével könnyen megakadályozhatja.

Tudja meg, hogyan lehet elkerülni a ráncokat az arcon, miközben éjszaka alszik. Íme néhány tipp ebben a cikkben, hogy megakadályozzák az alvás ráncok, és tartsa a bőr friss, sugárzó, te is. Meg kell próbálnia aludni a hátán, hogy elkerülje az alvási ráncokat. A hátán alvás nem akadályozza meg a bőrt párnával, segít elkerülni a ráncokat. Igen, a gyomrában vagy a bal vagy a jobb oldalon alvás állandó nyomást gyakorol az arcodra. Ez lehetővé teszi, hogy az arc finom vonalai még az életkor előtt is megjelenjenek. Ezért próbálj meg nem aludni a gyomrodon, aludni a hátadon.

Frissítse a párnahuzatot, ha nem tud aludni a hátán. Pamut ágynemű és párnahuzat kényelmes, de a szövet megragadja a bőrt, és fokozza a ráncokat. A pamut helyett selyem vagy szatén párnahuzatokat kell használni, amelyek megakadályozzák a bőr öregedését. Ezek a szövetek puha, és segít a bőr ragyog, és csökkenti a bőr gyűrődések.

Dolog, amit el kell kerülni

Ahogy öregszel, az arcán ráncok továbbra is előfordulnak. Gyakori, hogy a ráncok növekvő életkorral fordulnak elő. De amikor a zokni idő előtt megjelenik az arcán, ez probléma. Ez befolyásolja a szépségét is. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól.

  • Ha túl sok édeset eszel, csökkentenie kell a fogyasztását. Az édességek nemcsak súlyt adnak, hanem elrontják a bőrt is. Túl sok édes étkezés növelheti a vér glükóztartalmát, majd glikációt okozhat, ami ráncokhoz vezet a bőrünkön.
  • Tudja, hogy a bőrének kiszáradási problémái is vannak? Ha túlzásba viszi a feldolgozott ételeket, az étrendet, az alkoholt és a kávét, a bőre kiszáradást tapasztalhat.
  • Ne használjon túl forró vizet az arcához és a hajához. Természetes olajat húz ki az arcunkból és a hajunkból. Ezután az arcunk elkezd nyúlni, majd később ráncok formájában.
  • Ne töltsön túl sok időt az AC és a fűtés előtt. Bár ellazítja a testünket, ugyanolyan káros a testünkre. Csökkenti a bőr nedvességtartalmát, ami idő előtt ráncokat okoz az arcán.

Vigyáznod kell az arcodra

Van egy csomó anti-aging termékek a kozmetikai piacon, és mindegyikük azt állítják, hogy úgy nézel ki, nagyon fiatal, de ezek mind tényleg működik, csak néhány közülük ténylegesen csinálni, de sokan közülük hamis is.

Mind tele vannak olyan kemény vegyszerekkel, amelyek károsíthatják a bőrt, ezért mindig jó elkerülni őket. De ez nem jelenti azt, hogy nem nézhetsz fiatalabbnak.

Ez az az idő, amikor a természetes gyógymód bekerül a képbe, és ma megoszthatok egy természetes összetevőt, amely segíthet olyan fiatalnak lenni, mint 10 évvel ezelőtt, ez pedig # vazelin! Sok híresség megosztotta tapasztalatait ezzel az összetevővel, hogyan segített nekik a vazelin a finom vonalak és ráncok csökkentésében.

# Hogyan vazelin segít a ráncok ráncok jelennek meg a bőrön, amikor a bőr elveszti rugalmasságát. A rugalmasság elvesztésének oka a bőr szárazsága, ahogy öregszünk, a bőrünk nem képes elegendő olajat előállítani ahhoz, hogy jól hidratálja magát, a bőr pedig elveszíti rugalmasságát, ráncok jelennek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *